A DENSO tovább bővíti a Common Rail választékát a műhelyek számára

A dízelmotoros személygépkocsik és a könnyű-haszongépjárművek még hosszú ideig az európai járműpark szerves részét képezik, ezért az eredeti pótalkatrészek továbbra is nagy jelentőséggel bírnak a javítói piacon. Itt lép be a DENSO, mint a világ vezető dízeltechnológiai gyártója, és első beszállítói minőségű pótalkatrész-programjával egyedülálló választékot kínál az eredeti DENSO alkatrészekből, amelyek más gyártóktól nem kaphatók. Ez új lehetőségeket nyit meg a műhelyek és a kiskereskedők számára, hogy első osztályú szolgáltatást kínáljanak ügyfeleiknek!

A sorozat legújabb tagja egy lenyűgöző 7 befecskendezőt és 7 nagynyomású szivattyút tartalmaz, amelyet kifejezetten az ázsiai járműmárkák számára terveztek. Ezért számos járműgyártó támaszkodik a DENSO által gyártott fejlett és precíz dízelbefecskendező fúvókákra, hogy a dízelmotorokat a lehető leghatékonyabban és legmegbízhatóbban működtesse.

Hét további közös nyomócsöves befecskendezővel és hét dízelüzemanyag-szivattyúval a DENSO garantálja, hogy a független szerviz- és javítási szektor könnyen hozzáférhet a szükséges eredeti alkatrészekhez. Ez a bővítmény összesen 114 alkalmazást tartalmaz, és körülbelül 600 000 járművet támogat Európa-szerte. Különösen figyelemre méltóak az olyan járművekhez való alkalmazások, mint a Mazda 2/3/CX-3, a Mitsubishi L200 és a Toyota Hilux. 

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.