TEXA kibervédelmi megoldás már a KIA-hoz is elérhető

A TEXPACK előfizetésben szereplő szolgáltatás teljes körű és korlátlan hozzáférést biztosít a dél-koreai autógyártó járműveinek diagnosztikájához. Ma már ismert, hogy az autógyártók fokozatosan védőintézkedéseket vezettek be a járműveikre, teljesítve nemzetközi előírásokat, az esetleges külső kibertámadások ellen. Ezek a diagnosztikai kommunikációs lezárások, tűzfalak jelentősen korlátozták a független javítóműhelyek azon képességét, hogy elektronikus diagnosztikai eljárásokat hajtsanak végre.

A közelmúltban megjelent IDC5 CAR 76.2.0 szoftverfrissítéstől az olyan járműgyártókkal, mint az FCA, a Renault/ Dacia és a Volkswagen Csoport folyamatos és gyümölcsöző együttműködésének köszönhetően lehetővé válik a diagnosztikai beavatkozások hiteles, gyors és egyszerű elvégzése, és most már a KIA márkájú járműveken is. Ez a funkció az aktív TEXPACK Carelőfizetéssel rendelkező európai felhasználók számára elérhető, ha személyes felhasználói fiókkal rendelkeznek a myTEXA portálon.

Egy jól irányított eljárással néhány perc alatt eljutunk a profil létrehozásához és a digitális identitás érvényesítéséhez. Természetesen a felhasználói fiók létrehozása csak egyszer szükséges, és garantálja az összes TEXA-szolgáltatáshoz való hozzáférést, beleértve a hitelesített diagnosztika elvégzését az elérhető járműgyártóknál. Az IDC5 Car szoftver lehetővé teszi az összes diagnosztikai eljárás elvégzését, még akkor is, ha a járművek kibertámadás ellen védettek, és az autójavító műhely többletköltsége nélkül.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.