Előfizetek 2024 február
Olvasson bele!
Autótechnika digitális folyóirat

Előfizetek 2024 február
A főszerkesztő üzeni
Ajánló a 2024. februári lapszámhoz

Amikor arról van szó, hogy kinek ajánljuk a lapot és ennek megfelelően milyen legyen a tartalom, akkor mutatványszámként a 2024. évi második számot ajánljuk és fogjuk ajánlani előfizetői toborzás során. Mindig törekszünk, hogy céljainknak megfelelő legyen az újság tartalma, de nem mindig jön össze, hogy „kerek száz” legyen. Most ez a szám, úgy gondoljuk, minden tekintetben jó lett.

Tovább

Elsősorban az autók fenntartói és ellátóik, a kapcsolt intézmények, természetesen az oktatási intézmények munkatársainak, tanároknak és tanulóknak ajánljuk, de csak azoknál érjük el a célunkat, akik okosan művelik ezt a szakmát, tájékozottak akarnak lenni és adnak arra, hogy megértsék az autó világának trendjeit is. Még egy fontos dolog, időt kell szakítani arra, hogy alaposan el is olvassák a cikkeket…

Kiemelten fontosak a javítási munkát segítő információk. Most adunk olyanokat, melyek már évek óta munkafeladatként jelentkeznek, az újaknak minden új, a régieknek pedig az ismeretfrissítés néha jól jön (kombinált külső hatás szenzor – RLFS). És olyan, mely napjaink problémája és az ismeret itt aranyat ér – már mondják is, ez csak az AdBlue adagolórendszer lehet. Ez egy abszolút exkluzív anyag!

Miért nem épül fel az OBD csatlakozón keresztül a kommunikáció – erre is számítani kell például műszaki vizsgán. Ha műszaki vizsga, akkor az új auditációs szabályzatot is itt olvashatják.

Különösen gazdag, mert ilyen a jogalkotói világ, a rendeleti ismertető anyag. Segítők és radikális változást előkészítők: többsége EU-s, így adatmegosztás (Data Act), belső égésű motor kipusztító CO2 előírás, akkumulátor előírás, alternatív motorhajtóanyag ügye.

Az elektromotorizált félpótkocsi technika, az e-trailer, továbbra is sokakat meglep. Megmutatjuk a Mercedes 3,0 literes benzines és dízel facelift technikai megoldásait.

Tart a hazai gyújtógyertyagyártás története – egyre izgalmasabb, ahogy a közelmúltunkhoz közeledik.

Az autóüvegeseknek is van fontos hírünk.

Végére a vezércikk témája aggódóknak és lelkesülőknek - a világ a villanyautók körül forog. A gyártók elégedettek, nagyon biztatók az év eleje értékesítési darabszámai.

Váljék hasznára!

(és kérem olvassanak!)

Tartalom